Item type |
紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2010-03-31 |
タイトル |
|
|
タイトル |
おからに含まれる機能性成分に関する研究 |
|
言語 |
ja |
タイトル |
|
|
タイトル |
Studies on bioactive compounds in okara for developing a new food stuff |
|
言語 |
en |
タイトル |
|
|
タイトル |
オカラ ニ フクマレル キノウセイ セイブン ニ カンスル ケンキュウ |
|
言語 |
ja-Kana |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ページ属性 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
P(論文) |
著者名 |
笠原, 貢
鎌田, 舞
児玉, 幸彦
林, 裕里子
石原, 浩二
益岡, 典芳
|
著者所属(日) |
|
|
|
ja |
|
|
岡山理科大学理学研究科修士課程臨床生命科学専攻 |
著者所属(日) |
|
|
|
ja |
|
|
岡山理科大学理学研究科修士課程臨床生命科学専攻 |
著者所属(日) |
|
|
|
ja |
|
|
岡山理科大学理学研究科修士課程臨床生命科学専攻 |
著者所属(日) |
|
|
|
ja |
|
|
岡山理科大学理学部臨床生命科学科 |
著者所属(日) |
|
|
|
ja |
|
|
岡山理科大学理学部臨床生命科学科 |
著者所属(日) |
|
|
|
ja |
|
|
岡山理科大学理学部臨床生命科学科 |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Graduate School of Science, Okayama University of Science |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Graduate School of Science, Okayama University of Science |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Graduate School of Science, Okayama University of Science |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Department of life Science,Faculty of Science,Okayama University of Science |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Department of life Science,Faculty of Science,Okayama University of Science |
著者所属(英) |
|
|
|
en |
|
|
Department of life Science, Faculty of Science,Okayama University of Science |
雑誌書誌ID |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AN00033244 |
書誌情報 |
ja : 岡山理科大学紀要. A, 自然科学
en : Bulletin of Okayama University of Science. A, Natural Sciences
巻 45,
p. 5-10,
発行日 2010-03-31
|