@article{oai:ous.repo.nii.ac.jp:00001839, author = {笠原, 貢 and Kasahara, Mitsugu and 鎌田, 舞 and Kamada, Mai and 児玉, 幸彦 and Kodama, Hiroyuki and 林, 裕里子 and Hayashi, Yuriko and 石原, 浩二 and Ishihara, kohji and 益岡, 典芳 and Masuoka, Noriyoshi}, journal = {岡山理科大学紀要. A, 自然科学, Bulletin of Okayama University of Science. A, Natural Sciences}, month = {Mar}, note = {P(論文)}, pages = {5--10}, title = {おからに含まれる機能性成分に関する研究}, volume = {45}, year = {2010}, yomi = {カサハラ, ミツグ and カマダ, マイ and コダマ, ヒロユキ and ハヤシ, ユリコ and イシハラ, コウジ and マスオカ, ノリヨシ} }