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アイテム
水溶性高分子,ポリビニルアルコールによるパパインの固定化
https://ous.repo.nii.ac.jp/records/655
https://ous.repo.nii.ac.jp/records/65522f6fc23-fc5a-48d3-8427-58bf32c56d9d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 1983-03-05 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | 水溶性高分子,ポリビニルアルコールによるパパインの固定化 | |||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Immobilization of Papain by the Use of Water Soluble Polymer Polyvinyl Alcohol (PVA) | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | スイヨウセイ コウブンシ ポリビニル アルコール ニヨル パパイン ノ コテイカ | |||||||||||||||||
言語 | ja-Kana | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
ページ属性 | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||
内容記述 | P(論文) | |||||||||||||||||
著者名 |
河邊, 誠一郎
× 河邊, 誠一郎
× 河邊, 要太郎
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著者所属(日) | ||||||||||||||||||
ja | ||||||||||||||||||
岡山理科大学基礎理学科 | ||||||||||||||||||
著者所属(日) | ||||||||||||||||||
ja | ||||||||||||||||||
岡山理科大学応用化学科 | ||||||||||||||||||
著者所属(英) | ||||||||||||||||||
en | ||||||||||||||||||
Department of Fundamental Natural Science, Okayama University of Science | ||||||||||||||||||
著者所属(英) | ||||||||||||||||||
en | ||||||||||||||||||
Department of Applied Chemistry, Okayama University of Science | ||||||||||||||||||
抄録(英) | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||
内容記述 | Immobilization of papain by the use of water soluble polymer : polyvinyl alcohol (PVA) and the conditions for the preparation of immobilized papain were investigated. The results were obtained as follows : 1) To the 10% PVA water solution, papain was added, and the mixture was lyophilized, so that immobilized papain was easily obtained. 2) The PVA previously incubated in warm water resulted in a rise in the saponification rate, and also the PVA support prepared with the above PVA resulted in an increase in the thermal water stability. The PVA of 2000 degrees of polymerization was the best thermal water stability of the various PVA. 3) Immobilized papain prepeared PVA and papain in the proportion of 400mg to 20mg in a schale of 4.5 cm diameter showed some favorable properties. 4) This immobilized papain could withstand the continuous reaction for over 35 times, and showed high activity and stability. | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
雑誌書誌ID | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||
収録物識別子 | AN00033244 | |||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 岡山理科大学紀要. A, 自然科学 en : The Bulletin of the Okayama University of Science, A, Natural Science 巻 18, p. 71-78, 発行日 1983-03-05 |